Gårde, byhuse og fredede bygninger

Øje for detaljerne og stor respekt for de historiske bygninger

I HUJ A/S vægter vi det gamle håndværk højt, og derfor føler vi et stort ansvar for at bevare gårde, byhuse og fredede bygninger, da de repræsenterer den fineste af den ældre bygningskunst i Danmark. Med stor erfaring i restaurering og vedligeholdelse af disse kulturmiljøer går vores kompetente team til opgaven med øje for detaljerne og respekt for de historiske bygninger. Denne omhu er af afgørende betydning, så vi sikrer den optimale levetid og unikke kulturarv, som definerer vores nation.

Udover restaurering og vedligeholdelse har vi gennem en årrække med forskellige samarbejdspartnere bidraget til udviklingen af bygningsværkerne som moderne, rentable boliger og virksomheder, hvilket ligeledes skaber værdi for samfundet.

Periodevise eftersyn og rådgivning

Vi tilbyder også periodevise eftersyn af denne type bygningsværker og rådgiver om, hvilke opgaver, der fagligt og synsmæssigt bør håndteres. Dette giver dig mulighed for at gribe ind, inden eventuelle skader udvikler sig til reelle projekter. Samtidig er det et vigtigt fokus for os i HUJ A/S at få økonomien til at række så langt som muligt, hvorfor vi tilbyder alternative løsninger, som tager hensyn til det gamle håndværk.

Vores struktører, murere, tømrere og snedkere har mange års erfaring inden for restaurering af denne type bygningsværker og går ikke på kompromis med den faglige stolthed eller kvaliteten af deres arbejde, hvilket afspejles i resultatet uanset opgavens størrelse og type. Ligeledes gør vi meget ud af at holde os opdaterede i forhold til den nyeste teknologi og arbejdsmetoder inden for vores felt, så du er sikret det bedste resultat fra start til slut.

En vigtig del af historien

Den kulturelle værdi af sådanne bygninger kan være svær at måle, men har alligevel stor betydning i vores samfund, for bygningsværker som gårde, byhuse og fredede bygninger en yderst vigtig del af historien og giver os indsigt i fortidens sociale, økonomiske og arkitektoniske aspekter.

Dette gør vores arbejde yderst vigtigt, hvorfor vi gerne udfører hovedentrepriser og i denne proces varetager projektledelsen af alle håndværksfag, hvilket sker i samarbejde med vores dygtige underentreprenører. Hermed letter vi arbejdsgangen og forenkler kontakten i byggeprocessen, så du effektivt opnår det ønskede resultat uanset opgavens type og størrelsen heraf.