Kirker og menighedshuse

Stor forsigtighed og præcision

Danske kirker og menighedshuse tilhører nogle af de mest markante og unikke bygningsværker i landet, hvorfor vi i HUJ A/S udfører vedligeholdelse og restaurering af disse arkitektoniske perler. Dette sker med stor forsigtighed og præcision, således vi bevarer kirkens originale stil, udsmykning og den historiske betydning.

Samtidig opfører vi også nybyggeri og bidrager hermed til udvikling af kirkerne og menighedshusene som moderne faciliteter, for uanset alder og arkitektonisk udtryk spiller disse særlige bygningsværker en vigtig rolle i Danmarks historie og danskernes identitet.   

Mange års erfaring

I HUJ A/S har vi mange års praktisk erfaring i at udføre disse opgaver efter årelange, håndværksmæssige traditioner. Samtidig bestræber vi os på at være ajour i forhold til nye arbejdsmetoder og den seneste teknologi inden for vores fag, så du får det bedst mulige resultat.

Vores team består af dygtige murere, tømrere og snedkere, som med en professionel tilgang effektivt udfører arbejdet og skaber gode relationer, der sikrer dig tryghed både før, under og efter projektet. Fælles for både restaurering og nybyggeri er, at vi arbejder med et skarpt øje for detaljerne og samtidig holder det samlede overblik over dit projekt uanset opgavens størrelse og type.

Grundig planlægning og løbende dialog

Med stor respekt for det visuelle indtryk og kirkegængerne, planlægger og gennemfører vi projektet i løbende dialog med bygherre, således vores arbejde er mindst muligt til gene for medarbejdere og resten af menigheden. Dette betyder blandt andet, at der alt afhængigt af kirken og menighedshusets arrangementer og aktiviteter kan være dage, hvor vores håndværkere ikke er til stede, eller vores værktøj og materialer er ryddet væk. Derudover afstemmer vi på forhånd forventningerne fra de mindste opgaver til projektets overordnede processer, og med vores interne opstartsmøder er alle vores medarbejdere bekendte med forventningerne, hvilket sikrer en professionel udførelse fra start til slut.

I HUJ A/S ønsker vi at få økonomien til at række så langt, som det overhovedet er muligt, således kirker og menighedshuse får den nødvendige vedligeholdelse, og derfor hjælper vi gerne med alternative løsninger. Her tager vores kompetente medarbejdere hensyn til det gamle håndværk uden at gå på kompromis med resultatet og uanset opgavens størrelse og type.