Kontor og erhverv

Ombygning, renovering og nybyggeri af kontorer og erhvervsejendomme

Det gode arbejdsmiljø er essentielt for medarbejdere såvel som kunder, gæster og andet personale, og derfor udfører vi i HUJ A/S ombygning, renovering og nybyggeri af kontorer og erhvervsejendomme.

Vores engagerede team af struktører, murere, tømrere, snedkere og dygtige samarbejdspartnere sikrer dig og dine kolleger et optimalt arbejdsmiljø, som matcher de ønskede behov, således de fysiske rammer sikrer effektivitet og kvalitet på arbejdspladsen.  

Planlægning af arbejdet i tæt dialog med bygherre

Med bred erfaring inden for modernisering af erhvervslokaler planlægger vi arbejdet i tæt samarbejde med bygherre, så ombygningen giver så få gener som overhovedet muligt. Dermed får medarbejdere og andre jobfunktioner på kontoret god mulighed for professionelt og effektivt at udføre deres arbejde.

I ombygningen udviser vi respekt for bygningens oprindelige stil, så du får et godt resultat, uanset om det inkluderer harmoni mellem det nye og det oprindelige eller et tidssvarende resultat med moderne faciliteter.

Det gode arbejdsmiljø

Hvad end du ønsker at renovere eller bygge nyt, tilbyder vi i HUJ A/S at skabe de optimale rammer for samarbejdet i ethvert kontor. Ud fra dine ønsker og behov omsætter vi disse tanker til det bedst mulige resultat, og med vores brede erfaring på dette område sikrer vi et godt arbejdsmiljø. Her er god plads, lys og udluftning essentielle elementer, så kontorets medarbejdere og andre jobfunktioner, som færdes her, får de bedste muligheder for at yde et godt stykke arbejde.

Ligeledes er ruminddeling et væsentligt aspekt og uanset, om du ønsker plads til fælles morgenmad, idéudveksling eller mødefaciliteter, sikrer vi med eksempelvis kantine, fællesrum og mødelokaler et godt arbejdsmiljø. Hermed får du og dine medarbejdere en lys og let atmosfære med plads til fokus, koncentration og samarbejde.

Udover et moderne udtryk og et forbedret arbejdsmiljø for kolleger og medarbejdere, fordi du kan ombygge arbejdspladsen efter din behov og ønsker, er en anden fordel ved at ombygge eller renovere dit nuværende kontor, at du undgår at skulle finde et nyt sted, hvilket skaber en tryghed for hele virksomheden.

I HUJ A/S klarer vi en lang række opgaver inden for ombygning, renovering og nybyggeri af kontor og erhvervsejendomme, således du opnår et indbydende og optimalt arbejdsmiljø med moderne faciliteter og plads til at udfolde sig fagligt. Har du yderligere ønsker til dit kontor eller erhvervsejendom, arbejder vi med loyale underentreprenører, så vi på bedste vis sikrer dine og dine medarbejderes behov.