Lønbogholder søges

Har du en solid baggrund inden for lønadministration, og kan du varetage lønudbetalingen for timelønnede? Er du detaljeret, god til at overholde deadlines, og trives du i en afvekslende hverdag? Kan du lide at have indflydelse på din egen udvikling og have ansvar for egne opgaver?

Så er det dig, vi søger.

 

Som lønbogholder hos HUJ bliver du en del af en virksomhed, der arbejder med en bred vifte af entreprenørarbejde, og en virksomhed med stærke værdier og stor passion for det historiske håndværk. Vi beskæftiger ca. 70 timelønnede i egenproduktion fordelt på struktører, murer og tømrer.

 

Stillingen

Fra kontoret i Aarhus vil du få en bred kontaktflade til hele virksomheden og direkte samarbejde med regnskabschefen. Du vil du få ansvar for indtastning af løn til HUJs 14-dages lønnede medarbejdere. Regnskabsafdelingen har ansvar for en bred palet af opgaver herunder lønafregning, indberetning, fakturaafstemning og afstemning til bank og feriekonto, som du i samarbejde med regnskabschefen vil få ansvar for at udføre. Hele økonomifunktionen i HUJ er dækket internt, hvorfor opgaverne spænder vidt.

 

Dine primære opgaver

– 14 dags lønkørsel for timelønnede i Lessor og registrering i NAV

– Registrering af bonus og akkordoptræk

– Fakturering af fastprissager og regningsager

– Sikre korrekt anvendelse af tidsregistreringssystemer

– Lønrelaterede bogførings- og afstemningsopgaver

– Afstemning af løn til regnskabet

 

Kvalifikationer

Din uddannelsesmæssige indgangsvinkel kan være mange. Det vigtigste er, at du har erfaring med lønkørsel af timelønnede medarbejdere og er fortrolig med løn- og tidsregistrering. Vi forestiller os, at du tidligere har arbejdet med løn- og personaleadministration og har mod til at bygge mere på. Du besidder stort engagement og passion for dit fag. Du er selvkørende og serviceminded og trives godt i en rolle, hvor kontaktfladen er stor. Fagligt er du grundig og kendetegnet ved at have god ordenssans og struktur.

Har du tidligere stiftet bekendtskab med håndværksbranchen og kendskab til Nav 2018 og LESSOR løn, vil det være en fordel, men ikke et krav.

 

Vi tilbyder

Som lønbogholder kan du se frem til et selvstændigt og alsidigt job i en entreprenørvirksomhed med et godt kollegaskab. Du bliver en del af en arbejdsplads, hvor dine muligheder for faglig og personlig udvikling er gode, og hvor du vil kunne tage ejerskab på egne opgaver.

 

Har ovenstående interesse, bedes du sende en ansøgning og CV til:

 

Økonomidirektør/ medejer

Kasper Skjøde Høegh Stjernvik

Haslegårdsvænget 18, 1. th 8210 Aarhus V

Tlf. 22 22 48 60

Kha@huj.dk