Vi tilbyder

I HUJ A/S lægger vi stor vægt på et professionelt udført og kompetent arbejde. Derfor holder vi os ajour med den nyeste teknologi, arbejdsformer og materialer, så vi konstant udvikler os og altid kan tilbyde dig den bedste service. Vores erfarne team er specialiseret inden for hvert deres felt herunder beton-, murer- og tømrerarbejde samt projektledelse. Vi udfører dermed en bred vifte af opgaver til både erhverv, private investorer og offentlige institutioner, så uanset om du har en opgave inden for renovering, ombygning eller nybyggeri, har vi kompetencerne hertil.

Vores store passion for vedligeholdelse og restaurering af den ældre bygningsmasse er et vigtigt element i vores arbejde, da vi vægter det gamle håndværk højt. Af den grund prioriterer vi også, at vores lærlinge kommer med ud på disse arbejdspladser og læres op i den unikke arbejdsmetode, så den håndværksmæssige tradition lever videre.

Den optimale løsning til dit projekt

Ligeledes gør vi i HUJ A/S meget ud af at sætte os ind i dine behov og efterfølgende finde den mest optimale løsning på dit projekt. Derfor løser vi i tæt dialog med bygherre, vores medarbejdere og samarbejdspartnere opgaverne, så alle forventninger afstemmes, og resultatet bliver, som du ønsker. Med en professionel tilgang til enhver opgave skaber vores specialister hver dag gode oplevelser og stærke kunderelationer, hvilket sikrer dig en tryghed både før, under og efter, arbejdet er udført.

Vores brede erfaring inden for beton-, murer- og tømrerarbejde samt projektledelse gør, at vores specialister effektivt og sikkert løser dine opgaver. Vi har et skarpt blik for de mindste detaljer, men sikrer samtidig det store overblik over hele projektet og går ikke på kompromis med vores faglige stolthed, kvalitet eller materialer, hvilket er din garanti for veludført arbejde til tiden. Desuden har vi også et stort fokus på miljømæssig bæredygtighed og anvender derfor materialer af højeste kvalitet i både nybyggeri, ombygning og restaurering ligeså vel, som vi ikke unødigt bruger ressourcer og altid efterlader et projekt ryddeligt.

Vores ekspertiseområder

Vores fire ekspertiseområder inkluderer beton-, murer- og tømrerarbejde samt projektledelse. Derfor spænder vores kompetencer bredt inden for en lang række faggrupper, og med over 40 års erfaring er HUJ A/S din entreprenør uanset størrelsen af dit projekt. Inden for betonarbejde tilbyder vi et bredt udsnit af opgaver som vægstøbninger, betonrenoveringer, dækstøbninger, forskallingsarbejde og terrændæk. Dermed er vores specialister i betonarbejde essentielle, uanset om dit projekt ligger inden for nybyggeri eller renovering. Vores murere assisterer dig i dit projekt inden for flise- og klinkearbejde, opmuring, facadeisolering, vandskuring og tagdækning af tegltag, så du er sikret et veludført arbejde af høj kvalitet.

Ligeså vel som de foregående arbejdsområder er en tømrer et vigtigt element i både nybyggeri og renovering, hvor vi varetager opgaver som udskiftning af bindingsværk, energirenovering, efterisolering, tagarbejde og udskiftning af døre og vinduer.

Sidst, men ikke mindst har vi bred erfaring med styring af både mindre og større råhus- og hovedentrepriser i samarbejde med vores loyale samarbejdspartnere. Vores kompetente projektledere sikrer overblikket over fremdrift, tid, økonomi og arbejdsmiljø på vores byggeprojekter, så du får det bedst mulige resultat.

Ønsker du vores ekspertise, kan du i menuen ovenover læse mere om vores kompetencer inden for beton-, murer– og tømrerarbejde samt projektledelse af byggeriets mange facetter.