Murerarbejde

Murerarbejde for private investorer, erhvervskunder samt det offentlige

I HUJ A/S udfører vi en bred vifte af opgaver inden for murerarbejde for både private investorer, erhvervskunder samt det offentlige. Dette inkluderer både restaurering og vedligeholdelse samt renovering og nybyggeri, hvorfor ingen opgaver er for store eller for små for os. Vi udfører alt fra understrygning af gamle tegltage, traditionelt murværk og energirenovering til flise- og klinkearbejde samt opmuring, så dine ønsker ikke limiteres af vores kompetencer.

Fælles for vores brede vifte af kompetencer inden for murerarbejde er, at vi i hver enkelt opgave stræber efter at levere den højeste kvalitet og et tilfredsstillende resultat. Derudover tilbyder vores kompetente murere professionel rådgivning, så du har indsigt igennem hele processen og dermed er sikret tryghed fra start til slut.

God dialog gennem hele processen

Inden opstart på dit projekt sætter vi os ind i dine behov, så vi sammen kan finde den mest optimale løsning på dine ønsker. Vores kvalitetsbevidste murere sørger i hele processen for en god dialog mellem bygherre og samarbejdspartnere, hvilket letter arbejdet og gør, at alle kender til de gensidige forventninger.

Ligeledes følger projektet en fast struktur, hvilket sikrer et succesfuldt byggeri og mindst mulig gene for stedets brugere, medarbejdere og besøgende. Samtidig afholder vi naturligvis interne opstartsmøder, således vores medarbejdere er bekendte med specifikke opgaver og den overordnede planlægning.

Mere end 40 års erfaring i murerarbejde

Grundstenen i vores arbejde er, at al byggeri udføres efter årelange håndværkstraditioner, og med mere end 40 års erfaring i murerarbejde og andre grene inden for de traditionsrige håndværksfag er kvalitet og miljømæssig bæredygtighed i højsædet hos HUJ A/S. Det betyder, vi kun gør brug af de bedste materialer og hele tiden udvikler vores kompetencer, så du er sikret den seneste teknologi og nyeste arbejdsmetoder i murerarbejdet. 

Med hensyn til det miljømæssige aspekt bruger vi ikke unødvendige ressourcer, og så efterlader vi igennem hele processen byggepladsen ren og ordentlig, så restmaterialer og skrald ikke er til gene. Kort sagt er vores entreprenørvirksomhed et oplagt valg, hvis du ønsker en tæt dialog med vores dygtige medarbejdere og et professionelt murerarbejde til tiden, hvori engagement og respekt for unikke bygningsværker er et væsentligt aspekt i enhver opgave uanset størrelse og type.