Projektledelse

Stærkt team af kompetente projektledere

Med et stærkt team af kompetente projektledere, som sikrer ethvert aspekt af byggeprocessen, udfører vi I HUJ A/S gerne hovedentrepriser. Her varetager vi projektledelsen af alle håndværksfagene og samarbejder med dygtige underentreprenører, hvilket letter arbejdsgangen og sikrer et succesfuldt byggeri.

Vores engagerede projektledere motiverer kolleger og manøvrerer hele teamet igennem uforudsigelige og komplekse problemstillinger og skaber i samarbejde med struktører, murere, tømrere og snedkere professionelle løsninger, som sikrer et succesfuldt projekt og byggeri.

Planlægning og organisering af ethvert projekt

Projektlederdisciplinen spænder over en lang række opgaver, hvoraf styring og optimering af arbejdspladsen samt ansvar for økonomi og kvalitet af byggepladsen er yderst vigtige roller i arbejdet. Med mange års praktisk erfaring fra både private, offentlige og erhvervsmæssige byggeprojekter styrer vores projektledere tidsplanen og økonomien, så du får et succesfuldt byggeri til tiden.

Dertil er vores projektledere vant til at arbejde med entreprenørprojekter i hele landet, hvor de motiveres af at skabe sammenhold og engagement på den enkelte byggeplads. Ligeledes planlægger og organiserer vores projektledere i HUJ A/S ethvert projekt ned til mindste detalje, så der er styr på alle elementer fra projektets opstart til afslutningen heraf.

Stort fokus på den interne dialog

Vi har et stort fokus på den interne dialog, således alle medarbejdere er bekendte med forventninger og planlægning. Her medvirker vores projektmedarbejdere til at skabe overblik og tilrettelæggelse af arbejdet, så vi skaber så få gener, som det er muligt for det enkelte steds medarbejdere, brugere og besøgende. Det betyder, vi udviser stor respekt for arrangementer og aktiviteter på ejendomme, hvorfor vi nogle dage rydder værktøj og materialer væk, og vi andre dage ikke er til stede.

Samtidig er dialogen mellem os og bygherre af ligeså stor betydning, således forventningerne er afstemte, og projektet indfries efter dine ønsker og behov. Med dette in mente følger vi en plan efter fast struktur, hvilket sikrer et succesfuldt byggeri. Derudover ønsker vi i HUJ A/S at få økonomien til at række så langt som overhovedet muligt, hvilket er en essentiel del af projektledernes opgaver. Hermed tilbyder vi alternative løsninger, hvori vi tager hensyn til det gamle håndværk og den eksisterende byggestil uden at gå på kompromis med håndværk og kvalitet.