Tømrerarbejde

Skræddersyet løsning leveret til tiden

Udover beton- og murerarbejde er vi erfarne inden for tømrer- og snedkerarbejde såsom udskiftning af døre og vinduer, lofter og gulve samt tagkonstruktioner og efterisolering. Med vores brede erfaring udfører vi en lang række opgaver for både private investorer, erhverv og offentlige institutioner, hvilket gør os i stand til at tilbyde dig en skræddersyet løsning leveret til tiden.

Vi går ikke på kompromis med hverken materialer eller vores faglige stolthed, og så skaber vores specialister hver dag stærke kunderelationer, så du er i trygge hænder fra start til slut.

Solid udførelse af høj kvalitet

I HUJ A/S går vi til enhver opgave med en professionel indstilling og engagement, hvilket allerede starter i de indledende processer. Her afstemmer vi i tæt dialog med bygherre vores forventninger lige fra specifikke opgaver til det samlede projekt, hvorefter vi følger en fast struktur for at sikre et succesfuldt byggeri. Ligeledes afholder vi interne møder, så alle medarbejdere kender til forventningerne, hvilket sikrer tømrerarbejdet og planlægningen, således brugere af stedet generes mindst muligt.

Derudover er vores eget team af tømrere og snedkere skolet i de klassiske, håndværksmæssige traditioner og udviser i renovering og vedligeholdelse stor respekt og omtanke for enhver ejendom samtidig med, de holder sig ajour inden for de seneste arbejdsmetoder og materialer, så du er sikret en solid udførelse af høj kvalitet.

Kunden i centrum

Vores mangeårige erfaring inden for tømrer- og snedkerarbejde gør os til et oplagt valg, uanset om din opgave er mindre eller større, og da vi ligeledes tilbyder arbejde inden for en lang række andre håndværksfag, udfører vi gerne hovedentreprise. Derudover samarbejder vi med andre underentreprenører og varetager den overordnede ledelse på tværs af alle håndværksfag, hvilket letter arbejdet herunder planlægning og kommunikation, så du er sikret et professionelt tømrerarbejde til tiden.

I relation til vores store passion og fokus på arbejdet med kulturelle ejendomme og ligeledes nybyggeri, ombygning og renovering er det væsentligt, at vores medarbejdere er yderst kompetente inden for deres respektive felter. Det betyder, vi følger med udviklingen og den nyeste teknologi samtidig med, vi i HUJ A/S altid løser den enkelte opgave med kunden i centrum, så dine ønsker og behov til projektet indfries.