Kernekompetencer

I HUJ A/S udfører vi en bred palet af entreprenørarbejde inden for beton-, tømrer- og murerarbejde samt projektledelse og hovedentreprise. Med vores store passion for det gamle håndværk er vi specialiserede i restaurering og vedligeholdelse af bygninger, som repræsenterer den fineste af Danmarks ældre bygningskunst. Vi føler et stort ansvar for kulturelle ejendomme og ønsker derfor at være medvirkende til at bevare vores fælles, arkitektoniske historie, hvorfor alle vores medarbejdere er erfarne i de årelange, håndværksmæssige traditioner og besidder praktisk erfaring heri.

Vores kernekompetencer inden for restaurering og vedligeholdelse af ældre og kulturprægede bygninger spænder vidt fra slotte, godser og herregårde til kirker, menighedshuse, gårde og byhuse. Samtidig er også kontorer, erhverv og svømmehaller områder, vi har stor erfaring med.

Restaurering og vedligeholdelse

I arbejdet med kulturelle bygninger er omtanke, respekt og indsigt væsentlige dele af den komplekse udførelse. Derfor gør vores dygtige medarbejdere meget ud af at sætte sig ind i, hvilke materialer og arbejdsmetoder, der skal bruges, således udtrykket matcher den oprindelige stil, men resultatet er holdbart og levedygtigt. Denne omhu sikrer ligeledes værdi for Danmark, i og med bevarelsen af de arkitektoniske perler også er bevarelsen af et stykke af vores fælles historie. Samtidig bidrager vi til udviklingen, eftersom vi har hjulpet vores samarbejdspartnere med restaurering af gamle gårde, så de nu fungerer som boliger og virksomheder.

Det kræver stor ekspertise at arbejde med fredede og bevaringsværdige bygninger, hvorfor vi i vores arbejde med aktivt at bevare den danske bygningsarv går grundigt til værks uanset opgavens størrelse og type. At gå i dybden er specielt vigtigt, når vi har at gøre med finessearbejde, hvor de små detaljer sikrer det samlede udtryk. Dette gælder, hvad end vi har at gøre med den afsluttende finish på kirker og slotte eller flisearbejdet i en svømmehal. Samtidig sørger vi for at holde det fulde overblik fra start til slut, og så er vores faglige stolthed og kvalitet i højsædet, så du er sikret et tilfredsstillende resultat hver eneste gang.

Ombygning, renovering og nybyggeri

Udover restaurering og vedligeholdelse udfører vi i HUJ A/S også ombygning, renovering og nybyggeri, så du er sikret et moderne resultat, der lever op til dine krav og behov. Derfor bestræber vi os på at følge med udviklingen og hele tiden holde os ajour på eksempelvis materialer og arbejdsformer. Ligeledes gør vi meget ud af at optage forskelligartede projekter, så vi konstant forbedrer vores håndværksmæssige færdigheder og får mulighed for at arbejde med byggeriets mange finesser. Som tillæg til ovenstående arbejde udfører vi også gerne hovedentrepriser inden for både restaurering og vedligeholdelse samt renovering, ombygning og nybyggeri af kulturelle bygninger. Her varetager vi projektledelsen over alle håndværksfag og samarbejder alt afhængigt af opgaven med loyale underentreprenører, som vi kender for ordholdenhed og kvalitet.

Leder du efter en professionel og kompetent entreprenørvirksomhed til at varetage restaurering, renovering eller nybyggeri af unikke bygningsværker, står vi i HUJ A/S til rådighed så kontakt os gerne for vejledning eller et uforpligtende tilbud eller se nærmere på vores kernekompetencer i menuen ovenover.