Kulturelle bygninger

Bevaring og videreførelse af den danske kulturarv

Med speciale i vedligeholdelse og opførelse af kulturelle bygninger ønsker vi i HUJ A/S at bevare og videreføre den danske kulturarv, hvad end det omhandler restaurering eller nybyggeri. Vores team af specialister inkluderer erfarne struktører, murere, tømrere og snedkere, som i arbejdet med de historiske bygningsværker udviser stor omtanke og arbejder med nænsomhed og respekt for den oprindelige byggestil herunder materialevalg og håndværksmæssige traditioner.

Vores store omhu og kompetente hænder i ovenstående er et essentielt fokus, da de nye konstruktioner skal indgå i harmoni med bygningens eksisterende valg og stadig afspejle den individuelle bygnings kulturelle, sociale og historiske værdier.

Arkitektoniske kulturperler

De arkitektoniske kulturperler er et synligt bevis på Danmarks udvikling og vores fælles historie, hvorfor vi i HUJ A/S føler et stort ansvar for at sikre disse på bedst mulig vis. Grundlaget for en vellykket restaurering kræver en dyb indsigt i historien og respekt for de arkitektoniske proportioner, så bygningsværkernes originalitet og autenticitet bevares.

Derfor afstemmer vi på forhånd forventningerne – ikke kun de faglige aspekter, men hele projektoplevelsen, hvorefter vi følger en fast struktur, så du er sikret et succesfuldt byggeri, der følger alle kunstens regler. Ligeledes afholder vi interne opstartsmøder, så alle er bekendte med arbejdsopgaverne og de gensidige forventninger, hvilket sikrer den håndværksmæssige udførelse samt tilrettelæggelsen af arbejdet, så generne minimeres mest muligt for stedets brugere og medarbejdere.

Mere end 40 års erfaring inden for ombygning og nybyggeri af kulturbærende ejendomme

I HUJ A/S har vi mere end 40 års erfaring inden for ombygning og nybyggeri af kulturbærende ejendomme og udover vores store viden omkring de klassiske, håndværksmæssige traditioner, sørger vi for at være opdaterede inden for de nyeste materialer og arbejdsmetoder, så vi gennem et arkitektonisk korrekt og solidt håndværk kan videreføre de danske kulturmiljøer.

Vi ønsker at få økonomien til at række længst muligt og tilbyder derfor periodevise eftersyn og rådgiver om, hvilke aspekter, der fagligt og synsmæssigt bør håndteres, så eventuelle skader opdages, inden de udvikler sig til større projekter. Ligeledes udfører vi gerne hovedentrepriser og varetager projektledelsen over alle håndværksfagene. Dette foregår i samarbejde med dygtige og erfarne underentreprenører, så du også her er sikret den kvalitet og ordentlighed, som kendetegner HUJ A/S.