HUJ A/S - medlem af byg garanti

BYG's 5-års garantiordning

Når du vælger en håndværker, der er medlem af BYG, sikrer du dig samtidig BYG’s 5-års garantiordning på den håndværksmæssige udførelse af alt arbejde til private forbrugere.
 
Uanset om det er nybygnings-, ombygnings-, reparations- eller tilbygningsarbejde.
 
Ansvaret for materialernes kvalitet ligger naturligvis hos producenterne, men vi anviser gerne de producenter, der leverer solide produkter. BYG’s garantiordning omfatter ca. 4.200 murere, tømrere, snedkere, malere og stenhuggere over hele landet.

Dækker udgifter op til 100.000 kr.

Garantiordningen koster ikke ekstra, men giver sikkerhed for udbedring af eventuelle fejl helt op til 100.000 kr. Hvis du mod forventning skulle få brug for garantiordningen, får du direkte adgang til BYG’s Klage- & Ankenævn. Det betyder hurtig sagsbehandling, fordi du undgår den traditionelle sagsgang gennem retssystemet, som er både tung, langsommelig og dyr. Du skal blot lægge et depositum – penge, du naturligvis får igen, hvis indsigelsen er berettiget.

Gælder ved alt arbejde

Det er BYG, der står bag BYG GARANTIORDNING. Det betyder, at du får udbedret fejl, der måtte opstå i forbindelse med arbejde udført af et BYG-medlem – også hvis din BYG-håndværker lukker eller sælger sin forretning.

Vær på den sikre side – Få dit projekt udført professionelt under BYG Garantiordningen!

 
Hvis du vil vide mere om byg garanti, tryk her.

Klager

I henhold til den nye forbrugerklagelov der trådte i kraft den 1. oktober 2015, har vi pligt til at oplyse om hvilket klageorgan private bygherrer skal gå til, såfremt der opstår et problem vi ikke kan løse sammen.
 
I den situation kan der tages kontakt til Byggeriets Ankenævn, Nørre Voldgade 106, 1358 København K: www.byggerietsankenaevn.dk eller info@byggerietsankenaevn.dk