Svømmehaller og bassiner

Renovering og vedligeholdelse af svømmehaller og bassiner i hele Danmark

I HUJ A/S har vi stor erfaring med at opføre, renovere og vedligeholde svømmehaller og bassiner i hele Danmark. Vi tilbyder alt lige fra støbning af bassiner til flisearbejde og udfører gerne hovedentreprisen, hvor vi varetager projektledelsen over alle håndværksfag. Med mange års erfaring inden for dette område udfører vi et professionelt stykke arbejde, og med vores særlige støbeteknikker er vi i stand til at fremstille støbeforme og udformninger, så vi kan udføre bassiner og udendørsbade med særlig detaljer efter dine behov og ønsker.

Ligeledes har vi et skarpt øje for detaljen og stor erfaring inden for fliselægning, så du ikke blot får et funktionelt, holdbart resultat, men et lille stykke kunst i sig selv. Fliselægningen, der indgår som et hovedelement i de fleste badeforanstaltninger, udfører vores team med stor præcision, da vi lægger klinker og mønstre, så du er sikret et slidstærkt resultat, der holder sig inden for tolerancerne. Samtidig opnår du et smukt, dekoreret bassin efter dine ønsker, så det matcher din personlige stil.

Et fremtidssikret og holdbart resultat med respekt for den oprindelige byggestil

Vi leverer svømmehaller og bassiner af højeste kvalitet, og for at forventningerne af hele projektoplevelsen afstemmes fra start, holder vi opstartsmøder både internt og med bygherre, så alle kender til arbejdets struktur. Samtidig er dette også essentielt i forhold til stedets brugere, så generne bliver så små som muligt. Vi hjælper dig med den optimale løsning både håndværksmæssigt og økonomisk. Det betyder, at vi ud fra dine behov tilbyder løsninger, så du får det bedste resultat.

Med mere end 40 års erfaring inden for renovering af svømmehaller og bassiner besidder vi den nødvendige ekspertise, så du får et fremtidssikret og holdbart resultat med respekt for den oprindelige byggestil. Ligeledes tilbyder vi nybyggeri, hvorfor det essentielt, at vi hele tiden holder os ajour og udvikler os i forhold til de seneste arbejdsmetoder og nyeste materialer. Vores faglige stolthed og evne til at videreudvikle os betyder, at din opgave er i sikre hænder fra start til slut.